Karaokea Helsingissä – Ravintola Tenkassa lauletaan joka päivä

Ota yhteyttä

Ravintola Tenkka on suosittu karaokeravintola Helsingin Kalliossa. Meillä lauletaan karaokea joka päivä kello 19 alkaen! Tervetuloa Tenkkaan laulamaan sydämesi kyllyydestä!

 

 

Karaokea viikon jokainen päivä

Perinteinen Ravintola Tenkka Helsinginkadulla Kalliossa tuo amatöörilaulajille mahdollisuuden viihdyttää itseään, seuruettaan ja yleisöä viikon jokaisen päivänä. Jos sisälläsi on piilossa esiintymistä kaipaava taiteilija, anniskeluravintolamme karaokelaitteineen on kuin luotu sinua varten! Tule kokeilemaan.

 

Karaokekulttuuri perustuu laulamisen ja laulamisen tuottaman ilon jakamiseen kaikkien paikalla olijoiden kesken. Karaokessa lauluun liittyy muiden tuki ja kannatus – ja mikrofonin kierrätys laulajalta toiselle. Suositusta ravintolastamme löytyy helposti sekä yleisöä että muita innokkaita laulajia.

Karaokea kaikkiin tilanteisiin

Karaoken aika on aina – voit tulla meille vaikka heti illan aluksi. Alkuillasta estradilla on usein hyvin tilaa, etkä joudu odottamaan vuoroasi. Pääset siis nopeasti mikkiin kiinni. Myöhemmin illalla puolestaan saat pienellä jonotuksella laajemman yleisön omalle performanssillesi.

 

Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit tai muuten vain halu viettää iltaa ulkona, tervetuloa nauttimaan ajasta karaokebaarissamme. Löydät meiltä laajan listan musiikkia ja kylkeen sopivan määrän virvokkeita ja pientä purtavaa.

Laaja valikoima musiikkia

Haluatko laulaa juuri tietyn, sinulle tutun biisin? Tule tutustumaan monipuoliseen karaokevalikoimaamme. Listoiltamme löytyy runsain mitoin sekä suomenkielisiä että esimerkiksi englanninkielisiä kappaleita. Joukkoon mahtuu myös monia ikivihreitä sävelmiä, jotka siivittävät sinut hyvään tunnelmaan.

 

Kiinnostaisiko vetää suomipoppia turvallisesti omalla äidinkielellä? Tule kokeilemaan, mikä viime aikojen hiteistä sopii sinun äänellesi parhaiten. Pääsetkö paremmin tunnelmaan maailmanluokan hitillä? Selaa ja löydä sopivat vaihtoehdot englanninkieliseltä listaltamme. Tai ota haltuun sekä kotimainen että ulkomainen biisilista ja esittele innokkaalle yleisöllemme koko laaja osaamisesi. Kysy ihmeessä lisää jo etukäteen!

Katso yhteystiedot tästä