Ravintola Tenkka – perinteinen anniskeluravintola Helsingin Kalliossa

Ota yhteyttä

Ravintola Tenkka on keskeisellä paikalla Helsingin Kalliossa sijaitseva perinteinen anniskeluravintola. Tarjolla on aitoa kalliolaista pubitunnelmaa su-to klo 11:00-02:00 sekä pe-la klo 11:00-02:30. Meillä on myynnissä olutta ja muita juomia sekä pientä purtavaa ja mahdollisuus nauttia karaokesta viikon jokainen päivä. Tervetuloa käväisemään tai viihtymään pidemmäksikin aikaa!

Viihtyisät tilat

Viihtyisään anniskeluravintolaamme mahtuu runsain joukoin nauttimaan laajasta valikoimasta drinkkejä ja oluita. Viihtyisältä terassilta Hesarin varrella voit katsella spåran kulkua ja ihailla kaupungin välillä kiihkeäksikin käyvää sykettä. Siinä missä sisätiloissa laulu raikaa karaoken tahtiin, ulkona voit rupatella kilpaillen vain kaupungin kotoisan taustahälinän kanssa.

Meiltä löytyy sisätiloista myös tupakointimahdollisuus.

Hyvät tarjoilut

Ravintola Tenkassa suusi ei jää kuivaksi. Voit kostuttaa huuliasi ja siivittää itsesi vaikka laulutunnelmaan valitsemalla juoman laajasta tarjonnastamme. Meiltä löytyy esimerkiksi runsas valikoima erilaisia oluita. Tarjolla on vaihtoehtoja niin hanasta kuin pullostakin.

 

Keskitymme hyvään tunnelmaan ja juomapuoleen, joten lämmintä lounasta tai monen ruokalajin illallista et meiltä valitettavasti löydä. Tarjolla on kuitenkin pientä suolaista purtavaa illanvieton lomaan. Tilaa vaikka sipsejä tai suolapähkinöitä, niin jaksat taas jatkaa. Tervetuloa nauttimaan!

Kysy lisää

Rentoa tunnelmaa

Ravintola Tenkassa on rento kalliolaisen kulmakuppilan tunnelma. Meille on helppo poiketa lasilliselle tai tulla viettämään iltaa pidemmäksikin aikaa. Huvitusta tarjoavat laaja valikoima karaokemusiikkia, päivän lehdet ja erilaiset lautapelit. Meillä järjestetään toisinaan myös pubivisailuja.

 

Tervetuloa viettämään aikaa Tenkkaan. Löydät meiltä myös palvelualttiin henkilökunnan, mukavia kanssa-asiakkaita ja innokkaan yleisön, mikäli innostut laulamaan karaokea. Haluatko lisätietoja – kysy rohkeasti!

Lue lisää karaokesta